Spolupráce

Během 4 let blogování se mi dostalo pocty spolupracovat s množstvím sympatických značek:

 

Od léta 2017 připravuji pravidelně každý měsíc recepty, které najdete na webových stránkách i sociálních sítích Lučiny. Jedna z fotek se objevila na celé straně časopisu Gurmet – to si dovedete představit tu radost 🙂 Tuto značku mám v oblibě dlouhá léta, proto mi bylo potešením spojit se s tradiční značkou, která zaštiťuje kvalitu i skvělou chuť.

Ochutnávka ZDE

 

Jeden z nejčtenějších on-line magazínů mě oslovil v roce 2017. Myslím, že pro mě bude znamenat jednu z největších poct, která se mi jako bloggerce dostala. Bohužel se se změnami ve společnosti i vzhledem webu měnily i interní záležitosti týkající se pracovních dohod a tím pro mě (bez IČ) tato spolupráce skončila…

Ochutnávka ZDE

 

 

Další mě velice sympatická firma, se kterou jsme spojili síly koncem roku 2017 je Max Sport. Slovenská firma se se svými proteinovými tyčinkami (i v raw verzi) i dalšími proteinovými dobrotami na českém trhu velice dobře chytla a překvapuje stále novými produkty. Pro Max Sport jsem připravovala několik receptů pro produkt Protein Pasta.

 

Kdo hledá široký sortiment zdravých potravin i dalších produktů šetrných ke zdraví a životnímu prostředí, určitě narazil na e-shop feelgoodfamily.cz. Zde i já ráda nakupuji, pokud zrovna nedostanu k ozkoušení nějaký super produkt, o který si můžete i zasoutěžit.

 

Důraz na kvalitu je ve vaření důležitý. Když mi bylo v roce 2017 nabídnuto stát se jednou z ambassadorek Sklizeno, neváhala jsem. Každý měsíc si vyberu suroviny, ze kterých pro vás vytvořím recept a i díky tomu ochutnávám nové potraviny, které bych si pravděpodobně sama od sebe nekoupila. Díky za to!! 🙂 Doufám, že tato spolupráce bude pokračovat ještě dlouho.

 

Semix mi rozšířil obzory ve „snídaňovém“ sortimentu. Ochutnala jsem spoustu lupínků, kaší a müsli výrobků. Velice mě potěšilo, že někdo dokáže nepřidávat cukr anebo se ho snažit eliminovat v produktech, kde jinde konkurence sladí a sladí. Je ale spousta dalších produktů, které pod touto značkou najdete. Jedno velké plus k tomu: Společenská odpovědnost, která se promítá v různých jejich činnostech. Výstupy ze spolupráce najdete ZDE

 

Delmart mě obdaroval před Vánoci 2017 netradičním „adventním kalendářem“. 4 tašky dobrot jsem po týdnu rozbalovala a objevovala včetně skvělých chutí i akce, které právě v Delmart probíhali. Všichni se tak mohli za výhodné ceny vybavit na Vánoce samými dobrotami.

 

 

 

S Rohlíkem jsem objevila pohodlí nákupu potravin přes internet. Ale v tom tak úplně netkvěla naše spolupráce. Mým úkolem bylo připravovat recepty ze surovin z tohoto e-shopu a za ně jsem dostávala kredity, které jsem k nákupu využila. Pomalu jsem si tak navykla objednávat přes internet, protože sortiment na Rohlíku se tak rozrostl, že nebylo nic, co bych musela shánět v kamenném obchodě. I teď si občas ráda nákup naklikám.

Recepty pro Rohlík najdete ZDE

 

Mezi dodavatele obchodního řetězce Albert se řadí mnoho lokálních dodavatelů. Tím je i dodavatel salátů, kterým patřil event pro novináře na jaře 2017. Tehdy jsem byla přizvána pro velice příjemnou spolupráci, na kterou ráda vzpomínám. Připravila jsem 3 recepty na originální saláty, které jsem zároveň připravovala přímo na eventu.

 

Tradiční český hermelín Král Sýrů a jeho Sýrová etiketa mě zaměstnali prakticky na celý rok 2016. Já a pár dalších bloggerek jsme měly za úkol ukázat, jak se tento i další druhy sýrů dají skvěle nakombinovat s pochutinami a vínem tak, aby vznikl opravdový chuťový zážitek. Pracovaly jsme na společném blogu, který bohužel už zanikl… Možná si ale někteří pamatujete na edukativní a inspirativní články i recepty, které jsme tenkrát tvořily.

 

E-shop s proslulými kvalitním nádobím a kuchyňskými pomocníky mi dovybavil kuchyň některými parádními kousky, se kterými se jídlo připravuje i servíruje jedna báseň.

 

Mražené potraviny nejsou zrovna to, co by každý gurmán vyhledával, ale co si budeme nalhávat, každý občas sáhne po mražené zelenině, mase, polotovaru… A tak jsme s Nowacem natočili pár videoreceptů, kde se tyto značkové produkty objevili a ukázali, že některé potraviny se v mrazáku můžou prostě hodit.

ZDE je jeden z videoreceptů.

 

Když už jsme u toho mrazáku, je tu ještě jedna značka, která je přeborníkem ve zmražených potravinách – Iceland. Pochází z Velké Británie a její sortiment je tak široký, jako celé království. Opravdu tam najdete bezva věci, a to nejen v mrazáku. Některé jsem si mohla sama během spolupráce v roce 2016 ozkoušet a pro některé se vracím i po ukončené spolupráci.

 

Himalyo distribuuje kvalitní goji a to nejen v sušené, ale i v tekuté podobě. Goji je známé pro své blahodárné účinky na zdraví. O tom, jak je prospěšné se není třena rozepisovat. Vzhledem k tomu, že jsem ho sama od sebe užívala (tou dobou od jiné značky), jsem ráda spolupráci přijala a dopřála si konzumaci produktů ve velkém. Díky tomu mě během zimy obešla chřipka oklikou. Pro značku jsem vytvořila několik postů na sociální sítě a dva recepty na svém blogu.

 

Babiččina volba mi na podzim roku 2015 poskytla k ozkoušení své novinky, kterými byly speciálně vymleté mouky pro kynutá, křehká a dortová těsta. Během workshopu jsme si je ozkoušeli na třech receptech a doma už jsem si mohla tvořit podle libosti, abych se o výjimečných vlastnostech přesvědčila na vlastní kůži. A vida, ono to funguje 🙂

ZDE je jeden z ukázkových receptů.

 

Příjemným překvapením bylo seznámení se značkou Bohemia olej, která za studena lisuje kvalitní oleje z různých ořechů a semen. Jejich sortiment je velice široký a chuť každého z olejů, které jsem dostala k ozkoušení mě příjemně překvapila.

 

S čokoládou Milka se od dětství už moc nekamarádíme. Nicméně, tato značka stála za projektem Jakože cože?!, což byl takový menší food festival probíhající roku 2015. Točila jsem pro tuto příležitost svůj první videorecept, který najdete ZDE. S tímto receptem jsem mimochodem vyhrála soutěž o bezkouřový LotusGrill.

 

 

 

Škola vaření Chefparade se rozhodně neomezovala jen na výuku vaření. Pro foodies pořádala zajímavé akce. Na nich jsem se díky Chefparade seznámila se skvělými bloggerkami, na konferenci jsem se dověděla nové věci a na kurzu vaření, který jsem dostala dárkem, jsem se naučila dělat čokoládové pralinky 🙂

Jak mi to šlo, se dočtete ZDE.

 

V Chefparade jsem se mimochodem seznámila s Míšou, která tehdy pracovala pro Zomato. Zomato bylo myslím první, kdo se orientoval na trhu pohostinství z pohledu zákazníků v českém prostředí. Díky Míše jsem poznala i další skvělé kolegy a užila si spoustu dobrého jídla v restauracích, které jsem pečlivě hodnotila.

 

 

 

Po Zomato přišlo Restu, s jehož zástupkyní Evou (se kterou jsme doposud kamarádky), která se věnovala blogu Restu, jsem se seznámila jak jinak, než v Chefparade. Restu pro mě byla spása, jelikož jsem si mohla dovolit poprvé pracovat z domova. To se během studia na VŠ hodilo, a tak jsem začala své psaní „na ostro“ právě na blogu Restu, pro které jsem i hodnotila některé restaurace.